Tehokasta siivousta toimistoissa, kodeissa ja yrityksissä Tampereen seudulla

Jätä tarjouspyyntö siivouspalveluistamme

Etsitkö luotettavaa ja kokenutta siivoojaa Tampereella? Marse-Siivous Oy tarjoaa luotettavaa siivousta yli 20 vuoden kokemuksella. Tarjoamme kattavaa siivoustyötä koko Pirkanmaan alueella. Palveluihimme kuuluvat muun muassa suursiivous, toimistosiivous, kotisiivous sekä yrityssiivoukset. Monipuoliset siivouspalvelumme soveltuvat niin pieniin kuin suuriin tiloihin. Tutustu palveluihimme, ja lähetä meille tarjouspyyntö.

Palvelumme

Siivouspalvelumme kattavat monet siivoustyöt sekä sopimusmuodot. Saat meiltä tehokasta ja luotettavaa siivouspalvelua kotiin ja työpaikalle. Tarjoamme seuraavia palveluita:

  • Sopimussiivous
  • Suursiivous
  • Yrityssiivous
  • Toimistosiivous
  • Kotisiivous
  • Puhdastilasiivous
  • Tuotantotilojen siivous
Pidämme erityisesti huolta palveluidemme laadusta, jotta asiakkaamme pysyisivät mahdollisimman tyytyväisinä vuodesta toiseen. Tyytyväiset asiakkaamme ovat syy yli 20 vuotta jatkuneeseen menestykseemme siivousalalla. Tutustu yleisimpiin siivousmuotoihimme tarkemmin tällä sivulla.

Yrityssiivoukset

Tällä hetkellä työskentelemme muun muassa kahvila-ravintoloissa, toimistoissa ja hammasasemilla. Siivoamme suurissa ja pienissä yrityksissä sekä toimistoissa ja erilaisissa tuotantotiloissa. Erikoisosaamista meillä on erityisesti puhdastilasiivouksesta ja leipomoiden tuotantotilojen siivouksesta.

Kotisiivoukset

Suursiivoukset tehdään kodissa ja työpaikalla asiakkaan toiveiden mukaan. Osana suursiivousta onnistuvat muun muassa lattioiden, seinien, ikkunoiden, portaikoiden ja kaikkien muiden tilojen perusteelliset puhdistukset. Lisäksi kiillotamme lattiat ja poistamme pinttyneetkin liat pinnoilta, kuten pesuhuoneista. Kysy tästä siivousmuodosta lisää meiltä.

Sopimussiivoukset

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä jatkuvan sopimuksen siivouspalveluistamme. Siivouspäivä, siivouksen tarkka ajankohta, siivouksen laajuus ja tehtävät toimenpiteet sekä monet muut tekijät ovat kaikki sovittavissa erikseen. Sopimussiivoukset ovat normaalisti pidempään kestäviä sopimuksia, jotka sopivat erityisesti yritysten ja toimistojen tarpeisiin. Soita ja kysy tarkemmin sopimussiivouksen mahdollisuuksista.

Suursiivoukset

Kotitaloudet kuuluvat luonnollisesti asiakaskuntaamme koko Pirkanmaan alueella. Sovimme siivouksen ajankohdasta, kattavuudesta ja käytettävistä puhdistusaineista asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti. Sinun on helppoa sopia kanssamme siivouspalveluiden yksityiskohdista hyvissä ajoin ennen töiden aloittamista. Pidämme huolen, että pääset astumaan siistiin ja puhtaalta tuoksuvaan kotiin, kun poistumme kotoasi. Muistathan, että voit saada palveluistamme myös kotitalousvähennyksen. Tutustu kotitalousvähennyksen ehtoihin ja saatavuuteen Verohallinnon sivuilla.